Nieuws

Flexeria beheerplatform meertalig

Ons Flexeria beheerplatform is nu meertalig. Keuze uit Nederlands, Engels en Duits. 

Flexeria huurkoop brochure

Om onze Flexeria producten nog toegankelijker te maken, is vanaf heden aanschaf via Flexeria huurkoop mogelijk. Zodat direct gebruik gemaakt kan worden van de Flexeria toegangsoplossingen tegen een interessante maandelijkse betaling via automatische incasso. Geen verborgen kosten, geen rente en de vrijheid om tussentijds de resterende termijnen zonder extra kosten te voldoen. Na betaling van de laatste termijn wordt het betreffende product automatisch eigendom.

Flexeria, kwaliteit bevestigd door SKG!

De Flexeria motorcilinder heeft een drie sterren SKG goedkeuring ontvangen. Daarbij is het gehele product als een gemotoriseerde knopcilinder gekeurd. Het onafhankelijk keuringsinstituut SKG-IKOB heeft Flexeria getest op de hoogst haalbare inbraakwerende eigenschappen en heeft duurproeven uitgevoerd die de kwaliteit en levensduur van het product aantonen.

De Flexeria motorcilinder is 5 minuten inbraakwerend en kan zonder problemen 200.000 open- of sluitbewegingen doorstaan. Op basis hiervan heeft de Flexeria motorcilinder SKG*** gekregen.

Flexeria iOS configuratie app beschikbaar

Voor de bediening en configuratie van alle Flexeria producten met iPhone of iPad. Te downloaden op iPhone of iPad via deze link.

Met deze update zijn alle Flexeria producten te bedienen en te configureren met de mobiele telefoon voorzien van het Android -of iOS besturingssysteem.

Flexeria iOS app beschikbaar

Voor de bediening van alle Flexeria producten met iPhone of iPad. Te downloaden op iPhone of iPad via deze link.

Nu uit voorraad te leveren de Flexeria communicatiemodule

Bedoeld voor alle Flexeria producten. Voor meer informatie klik hier.

Now available from stock the Flexeria remote control

For all Flexeria products. For more information click hier.

Flexeria A6 brochure

Enige tijd geleden brachten wij de uitgebreide A4 Flexeria brochure uit. Naast deze A4 brochure is nu ook een beknopte A6 strooifolder beschikbaar. Wenst u een gedrukt of digitaal exemplaar te ontvangen neem dan contact met ons op.
 

Flexeria A4 brochure

De nieuwe Flexeria brochure is beschikbaar! Laat ons weten of u de gedrukte of digitale versie wilt ontvangen.

Flexeria beheerplatform

Het Flexeria beheerplatform staat online. Het Flexeria beheerplatform is bedoeld voor het eenvoudig en veelzijdige beheer van de Flexeria sloten. Het platform is te benaderen via www.mijnflexeria.nl